Suggesties

Naast onze vaste gerechten, bieden wij ook een variërende menukaart met suggesties aan. Aangepast volgens het seizoen en volgens het best beschikbare aanbod op de markt, zorgen wij voor wisselende smaken op de kaart. Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje van onze huidige suggesties.

Kalfsblanquette

Prijs:

Kalfstong in Madeirasaus

Prijs:

Zalmfilet op vel gebakken met bladspinaziepuree en mosterdsaus

Prijs:

Ravioli gevuld met schaaldieren vergezeld van Zeeuwse mosseltjes

Prijs:

Pompoensoep

Prijs:

Topkwaliteit Paardenentrecôte

met saus naar keuze

Prijs:

Haspengouwse bloedworst gebakken met appel en ui

Prijs:

Lamsbrochette (300g)

suggestiesaus: Portosausje met rozemarijn

Prijs:

Kabeljauwhaasje met een kreeftensausje en een puree van prei

Prijs:

1/2 kip met appelmoes

Prijs:

Varkens côte à l’os gemarineerd met saus naar keuze

Prijs:

Huisgemaakte desserten

Tiramisu

Prijs:

Konijnenbout op Haspengouwse wijze

Prijs:

Specialiteit !!! Mosselen goudmerk 1,2kg

Natuur, provençale, lookroom, witte wijn of winston

Prijs: